Relatie in beweging

Vanaf juli 2022 neem ik geen nieuwe cliënten meer aan voor relatietherapie, gezinstherapie of individuele therapie. Ik richt me vanaf dan op professionals: geef supervisie, leertherapie, coaching en ik ben docent.    

lees verder

Klachtenregeling

Als je ontevreden bent over de behandeling of over mij, dan kun je dat altijd met mij bespreken. Mogelijk gaat het om een misverstand dat in een gesprek opgelost kan worden. Als je ontevreden blijft over de behandeling, dan kan doorverwijzing naar een collega een oplossing zijn.

Als je een ernstige klacht hebt is er de mogelijkheid om een officiële klacht in te dienen. Je kunt dan terecht bij een van mijn beroepsverenigingen.
De NVO, Nederlandse Vereniging van Pedagogen en Onderwijskundigen:
https://www.nvo.nl/beroepscode-en-tuchtrecht/klachtenprocedure.aspx
De NVRG, Nederlandse Vereniging voor Relatie- en gezinstherapie https://www.nvrg.nl/pagina/voorclienten

Patiënten kunnen met geschillen over mij of mijn behandeling terecht bij: Klachten en geschillenregeling P3NL
https://www.p3nl.nl/

 

Specifieke werkwijzes

Voor professionals

Supervisie

Supervisie

Ontwikkelen is nieuwe competenties eigen maken en oude versterken, maar ook bewust worden en tevreden kunnen zijn met jezelf als professional.

meer informatie

Leertherapie

Gedreven professionals vinden het meestal moeilijk om maat te houden in het werk, waardoor zij stress en spanning ervaren en het werk meenemen naar huis.

meer informatie
Leertherapie
Coaching

Coaching

Coaching is gericht op het verbeteren van je persoonlijke, professionele vaardigheden en met name gericht op de werksituatie. Er zijn verschillende aanleidingen.

meer informatie